top of page
yogakioo-vektorel kopyası.jpg
  • Instagram

19 Aralık İkizler Burcunda Dolunay


19 Aralık Pazar günü İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay bu sene göreceğimiz son dolunay olacak.

Dolunaylar, yeni aylarda başlatılan herhangi bir oluşun görünüre çıkmasına ve kendini tam anlamıyla ifade etmesine imkan sunar. Bununla beraber, bu ifade biçimi bazı konular ve oluşlar için bir son anlamınada gelebilir. Hangisi olursa olsun, dolunaylarda sonucun gerçekleşmesinden önce mutlaka bir sorgulama ve değerlendirme süreci gerçekleşir.


Sorgunun etkisini özellikle dolunayın gerçekleştiği burçta kişisel yerleşimi olanlar yaşarken, haritalarda aynı derece, aynı element, aynı nitelikteki burçlarda yerleşimleri olanlarda ilgili birim kadar içe dönme ihtiyacı duyarlar.


Bu dolunay İkizler burcunun 27 derecesinde gerçekleşecek ve diğer değişken burçlar (Yay, Balık, Başak) ve haritalarında 27 derecede herhangi bir gezegen yerleşimi olan kişileri Hava elementi konularıyla ilgili yüzleşme ve karar aşamasına getirmiş olacak.


Hava ve İkizler söz konusu olduğunda, özellikle ilişkilerde söylenmemiş sözlerin söyleneceği, söylenmiş olanlarında sonucunun yaşanacağı durumlar yaşayabilirsiniz.


Neptün’ün dolunaya olan pozisyonu dikkate alındığında, hayal kırıklığı yaratabilecek etkilerin olduğunu alınacak kararlarda aldanma ve yanılmaya açık olduğunuzuda söyleyebiliriz.


Bunlar dışında, 19 Aralık – 29 Ocak arası sürecek Venüs Retro seyrini eklersek, daha ağırlıklı ilişkilerde olmak kaydıyla, Venüs’ün temsil ettiği konularda (sevgi biçimi ve dolayısıyla öncelikle kendini sevmek ya da sevmemek, ardından kendini ifade eden diğer insanlarla ilişki biçimi, beden, gıda, para ve maddi tüm kaynaklar, barış, keyif, neşe, sanat ve alışveriş) gerileme bekleyebilirsiniz.


Retronun Oğlak burcunda olması, temalar hakkında yeni yapılandırmalara gitmek için kısıtlamaları getirebilir, eğer alınmamışsa kaynaklara özen göstermek gibi sorumluluklar bu kez mecburen alınabilir.

Bu durumlardan hangisinin sizde olacağı, Venüs’ün haritalarda yerleşimine bağlı olarak yaşansa da söz konusu maddi kaynak ve sevgi olunca haritamıza özel bir durum yoksa bile yapının halinden doğal olarak etkileniriz. Bu yüzden yine her zaman olduğu gibi almadığımız, kaçtığımız sorumlulukları almak ve göstermediğiniz özeni göstermek bu durumu kolaylaştıracaktır.


Sevgiyle ve kolaylıkla…


Editör: Fatma Alkaya

bottom of page